Ons Kantoor

Ons Kantoor

Alimentatieservice bv een kantoor dat al jarenlang gespecialiseerd is in het maken van alimentatieberekeningen en inmiddels al vele honderden alimentatiekwesties heeft behandeld. Alimentatieservice is opgericht door Hans Kurvers en Laura Kurvers-Vrieling.

Laura Kurvers-Vrieling van Alimentatieservice gespecialiseerd in het maken van alimentatieberekeningen

Na haar studies Werktuigbouwkunde en Technische Bedrijfskunde werkte ing. Laura Kurvers-Vrieling lange tijd in de installatiewereld bij een ingenieursbureau tot zij in 2006 besloot een carriereswitch te maken. Laura is zich gaan toeleggen op alimentatieberekeningen met name voor andere mediators, advocaten, notarissen en financieel adviseurs. Hiernaast is zij ook MfN familie mediator en als mediator gespecialiseerd in alimentatiekwesties . Laura onderscheid zich door haar persoonlijke benadering.

Hans Kurvers van Alimentatieservice gespecialiseerd in het maken van alimentatieberekeningen

Nadat Hans Kurvers MFP vele jaren werkzaam is geweest voor een gerenommeerde bank en enkele jaren bij een bekend financieel adviescentrums, startte Hans in 2003 zijn eigen kantoor. Na het behalen van zijn HEAO en de post HBO studie Financiƫle Planning aan de Hogeschool van Breda, studeerde Hans Kurvers af aan de Universiteit van Amsterdam voor de Studie Master in Financial Planning. Tijdens deze studie MFP heeft hij zich met name gespecialiseerd in financiƫle aspecten bij echtscheidingen en in alimentatieberekeningen. Inmiddels is hij door zijn ruime ervaring een financieel expert op dit gebied geworden. Hans Kurvers is een financieel planner en nmi registermediator die zich onderscheid door integriteit, kwaliteit, deskundigheid en ruime ervaring.