Alimentatieservice een kantoor dat al jarenlang gespecialiseerd is in het maken van alimentatieberekeningen en inmiddels al vele honderden alimentatiekwesties heeft behandeld. Alimentatieservice is opgericht door Hans Kurvers en Laura Kurvers-Vrieling
Na haar studies Werktuigbouwkunde en Technische Bedrijfskunde werkte ing. Laura Kurvers-Vrieling lange tijd in de installatiewereld bij een ingenieursbureau tot zij in 2006 besloot een carriereswitch te maken. Laura is zich gaan toeleggen op alimentatieberekeningen met name voor andere mediators, advocaten, notarissen en financieel adviseurs. Hiernaast is zij ook MfN familie mediator en als mediator gespecialiseerd in alimentatiekwesties . Laura onderscheid zich door haar persoonlijke benadering.

Nadat Hans Kurvers MFP vele jaren werkzaam is geweest voor een gerenommeerde bank en enkele jaren bij een bekend financieel adviescentrums, startte Hans in 2003 zijn eigen kantoor. Na het behalen van zijn HEAO en de post HBO studie Financiële Planning aan de Hogeschool van Breda, studeerde Hans Kurvers af aan de Universiteit van Amsterdam voor de Studie Master in Financial Planning. Tijdens deze studie MFP heeft hij zich met name gespecialiseerd in financiële aspecten bij echtscheidingen en in alimentatieberekeningen. Inmiddels is hij door zijn ruime ervaring een financieel expert op dit gebied geworden. Hans Kurvers is een master financieel planner en  MfN familie mediator die zich onderscheid door integriteit, kwaliteit, deskundigheid en ruime ervaring.

i

Duidelijke berekeningen

t

Ondersteuning bij vragen

Sparringpartner

Praktische cursussen

Kom in ConTACT

Neem contact met mij op

Alimentatieservice